Tennis baner

Inne baner

Moss Tennisklubb ble etablert 13.mai 1929. Stifterne var Arne Tellefsen, Fridtjof Koren og Willy Strømmen.

Trening foregikk da på 3 grusbaner på Grimserød gård ut mot Helgerødgaten. I 1975 innviet klubben et nytt og praktfult anlegg på Ramberg bestående av 4 grusbaner, barnebane og klubbhus. I 1982 ble det mulighet for innendørstennis i <bobla> som på vinterstid ble montert over to grusbaner.

1989 ble en milepel for klubben da Moss Tennissenter kunne åpnes for spill. En fantastisk innendørshall med limtrekontruksjon og trepanel i vegger og tak. Kaffeteria, peisestue og styrerom og en festsal i 2.etasje.

Klubben har ca. 300 medlemmer og er den lendende tennisklubben i Østfold. MTK har mer enn 70 juniorer i fast trening og opp gjennom tidende har klubben kapret mer enn 50 NM-titler i aldersbestemte klasser.

Nytt banedekke 2016, Plexipave

Fett grus