Daniel gjorde turnerings-comeback med seier i B-klassen på hjemmebane!

Årets siste grusturnering ble en ute-inne-ute-turnering ettersom været bare tillot oss å spille to av de tre oppsatte fredagskampene ute før det begynte å regne. Hele lørdagsprogrammet ble avviklet innendørs mens regnet silte ned. Søndag morgen ble kampene startet inne, men etter litt svamping ble turneringen avsluttet med grusspill.
Daniel Berling er hjemme etter fullført førstegangstjeneste og er igjen i trening. Han har allerede bidratt med noen seire for MTK 2, og i helgen ble det comeback i vår egen B/C-turnering. Der slo Daniel sin lagkamerat Francis Barbero i en lang finalekamp i B-klassen med 7/6, 3/6, 6/3. I tillegg til disse to mossespillerne, var Tom Jetteng og Eirik W. Jensen også med i B.
I C-klassen vant Torkild Brunsvik fra Ullern. Han slo Eirik W. Jensen i tre sett i semifinalen før han slo Golias Espen Golias Espen B. Christophersen i finalen. Dermed ble Eiriuks seiersrekke i klubbens egne C-turneringer brutt. Øvrige MTK-spillere i C-klassen var Thien Tran, Bengt Pedersen og Sai Vivek Anand.
Nå er det bare å krype inn i hallen og legge seg i trening til A-/B-/C-turnering 6.-8. desember!
Trekninger og resultater finner du HER

Francis Barbero og Daniel Berling – i fin form og godt humør etter en lang B-finale.
Fornøyde vinnerne! Torkild Brunsvik fra Ullern vant C-klassen mens Daniel Berling fra MTK vant B-klassen
Søndag ble det grusspill i årets siste uteturnering – nå starter innesesongen…
Lørdag ble det innespill…

5.9.2019: Klart for B/C-turnering på hjemmebane.  Kommende helg er det klart for siste grusturnering på hjemmebane når MTK arrangerer B- og C-turnering.  Med 11 spillere i hver klasse og flere spillere som har meldt seg på i både B- og C-klassen, spilles det tre kamper i B-klassen på fredag for å unngå at enkelte spillere får alt for mange kamper på en dag.
Følgende MTK-spillere er påmeldt i C-klassen: Bengt Pedersen, Tom Jetteng, Eirik W. Jensen, og følgende i B-klassen:  Francis Barbero, Tom Jetteng, Eirik W. Jensen og Daniel Berling.
Værmeldingen ser bedre ut enn for noen dager siden, og dermed blir det forhåpentligvis grusspill!  Men det har vært mye nedbør i det siste og banene tåler ikke mye regn nå.  Deltagerne må derfor være forberedt på at kamper kan bli flyttet inn – husk å ta med både ute- og innesko!
Akkurat nå ser altså værmeldingen bra ut, og vi oppfordrer våre medlemmer og andre tennisinteresserte til å ta helgeturen(e) forbi tennisbanene og få med seg litt grustennis og kanskje før vi flytter inn.