Jovan Blagojevic med utrolig bra resultat på Regionsmesterskap i Oslo

Jovan Blagojevic med utrolig bra resultat på Regionsmesterskap i Oslo

I det sterke U12-regionsmesterskapet i Olso kom vår ung spillern oppå seierspallen. En stor suksess – særlig etter at Jovan, som trener i gjennomsnitt 5 dager i uken i konkurransegruppen med trener Branislav Siojevic, bare hadde overstått en uke som begynte med feber og han ble frist igjen just-in-time for å få nok hvile før sin første kamp. I første runde slo han Gustav Book fra Ullern i en tøff kamp med 1:6 6:4 og 10:6. Samme kveld vant han i andre runde med 6:2 6:4 mot Herman Flygind fra Bygdo.

Lørdag ettermiddag startet han igjen og i enda bedre form i tredje runde av denne turneringen. Blant de resterende 32 spillerne møtte han Christian Lerche fra Holmenkollen og vant souverent 6-2 6-1. Den påfølgende kveldskampen mot Leo Riis fra Ullern gikk også veldig bra for Jovan med 6:2 6:1. Til kvartfinalen søndag formiddag klokken 9 kom han i gammel styrke tilbake på banen og vant enkelt mot Ole Rynning fra Bygdø med 6:2 6:2.

Først i semifinalen søndag morgen kunne Jovan stoppes av sin meget sterke motstander Henrik Abel Engh. Etter å ha tapt det første settet, kjempet Jovan seg inn i tie-break i det andre settet og vant dette 8:6. I den avgjørende supertiebreak hadde Jovan til og med en matchball på stillingen 9:8. Dessverre måtte han innrømme nederlag med en meget god prestasjon til slutt med 3:6 7:6 og 9:11.

Likevel, etter 5 seire, oppnådde Jovan en utmerket tredjeplass i mesterskapet i Oslo. Gratulerer til deg, Jovan. Fortsett med det!