Jarle Rosskamp vinner nivåbasert UTR-turnering i Sinsen

Jarle deltok i den nivåbaserte turneringen i Sinsen, Oslo, både i single og double. I gruppe B var det et fullt felt med 16 deltakere, og Jarle var seedet som nummer 2. Turneringen fant sted fra fredag 26. mai til mandag 29. mai 2023. På fredagskvelden spilte Jarle en lang kamp fra kl. 20.00 til 22.50 mot Ernest Sarac fra Nordstrand. Med mørkets frembrudd sikret Jarle seg en plass i kvartfinalen med settsifrene 6-4, 4-6 og 7-5.

I kvartfinalen møtte han Aksel Eskelund fra Snarøya, og Jarle kjempet seg til seier med 7-6 (7-2) og en overbevisende 6-1 i andre sett. I semifinalen overrasket den talentfulle unge spilleren Iver Innseth fra Oslo TK med et svært godt spill. Jarle vant imidlertid i tre sett med sifrene 3-6, 6-3 og 6-2.

I finalen sto han igjen overfor Sakari Aasland fra Tønsberg. Også denne gangen tvang Sakari Jarle til en tredje avgjørende omgang. Til slutt var det Jarle som stod som den glade og velfortjente vinneren med settsifrene 6-4, 4-6 og 6-2.

I double deltok Jarle sammen med Ulrik Jåsund i A-feltet. De kom seg til finalen etter to flotte og motiverte seire. Til slutt var favorittene for sterke i finalen, og de måtte gi tapt med 1-6 og 1-6. Vi gratulerer likevel med en flott turneringsseier og en andreplass i double!

Alle resultater fra turneringen finner du på: Norges Tennisforbund – Sinsen Open – nivåbasert turnering 26-29.mai 2023 – Generell (tournamentsoftware.com)