Tap i semi for Jacob i GP Stabekk 2017

Det ble favorittseier da Simen Sunde Brattholm slo ut Jacob Krefting med 6/2, 6/1 i dagens semifinale under Grand Prix-turneringen på Stabekk.  Simen er nr. 3 på den norske herrerankingen og også å finne på ATP-rankingen der han ligger på plass nr. 1454 med 2 ATP-poeng.  Men Jacob har all ære av innsatsen i semifinalen, og han fikk etter kampen fortjente gratulasjoner fra flere hold for både innsats og spill.
Neste for Jacob blir Masters i Stavanger neste helg. Masters er for de 8 beste i hver juniorklasse, og i tillegg til Jacob blir det Stavanger-tur for Jonathan Berling, Mina Pedersen og Daniel Berling.

 

18.11.2017: Jacob er i form – framme i semifinale i GP Stabekk.  Jacob Krefting er framme i semifinalen i Grand Prix-turneringen på Stabekk etter to fine seire tidligere i dag.   I 1. runde slo han ut Lars Olav Vaagbø fra Bergen med 6/1, 6/4, og i 2. runde ble det seier over Christian Opsahl fra Heming med 6/3, 6/2.
I semifinalen i dag møter Jacob Simen Sunde Bratholm fra Heming.  Simen er i øyeblikket rangert som nr. 3 blant herrespillerne i Norge etter Casper Ruud og Victor Durasovic.  Jacobs ranking i herreklassen var til sammenligning nr. 37 før denne turneringen, og det ikke tvil om at Simen må finne seg i å være klar favoritt i dagens kamp.  Resultater fra Stabæk finner du her

Author