Høyt nivå i Lexus Norwegian Open Grand Prix Sommer Tour i Stavern

Lexus Norwegian Open Grand Prix Summer Tour 2020 Stavern TK (9.-12. juli) var den andre av sommerens tre GP-turneringer med kr. 50 000 i pengepremier, og selv om ikke Casper Ruud møtte opp, tiltrakk turneringen seg de fleste toppspillerne i Norge med Victor Durasovic og Malene Helgø i spissen – og fra MTK stilte også Markus Sørensen og Jonathan Berling til start.  Begge fikk kjenne på nivået! 
Markus måtte gjennom kvalifisering og etter tre seire hadde MTK to spillere i herrenes hovedturnering på lørdag.  Der tapte Markus knepent med 5/7, 5/7 mot Joachim Shaefer fra Ullern etter at han hadde ledet i begge settene.  Jonathan slo Herman Jentoft fra Heming med 6/1, 6/3 i 1. runde i en kamp der han hadde en del flyt og etterhvert spilte mot en ganske frustrert motstander.  I kvartfinalen vant 3. seedete Rana-Roop Singh Bhullar fra Nordstrand med 6/2, 6/4 over Jonathan.  I det første settet var Rana klart bedre og spilte kontant og med høyt tempo.  I 2. sett fikk Jonathan opp intensiteten i spillet og kjempet godt om initiativet i poengene.  Da var det bare ett break som skilte spillerne… 
Markus spilte også double og sikret seg godkjent makker i Herman Hagen Høyeraal fra Ullern.  Som 2. seedete i turneringen holdt de seedingen og gikk til finale etter to klare seire før de tapte for toppseedete Rana-Roop Singh Bhullar/Victor durasovic med 3-8 i finalen.  Dermed ble det litt pengepremier til begge MTK-spillerne.
Alle resultater fra Lexus Norwegian Open Grand Prix Summer Tour 2020 Stavern TK finner du HER

Markus med flott 2. plass i double i Stavern
.. mens Jonathan gikk gikk til 2. runde i single i Stavern

Author