GRand Prix i Mjøndalen

Spennende kamper og en plass i semifinalen i Grand Prix-turneringen i Mjøndalen

Fire talentfulle spillere fra Moss Tennisklubb konkurrerte i Grand Prix-turneringen i Mjøndalen, og de viste seg alle fra sin beste side. Mens kvalifiseringen for både damesingel og herresingel startet på torsdag, begynte hovedtrekningen for både damesingle og herredouble først i helgen.

I herresingle startet Jarle Rosskamp i kvalifiseringen som innbytter mot Lars Iversen Horn, som hadde en UTR som var nesten et poeng bedre. Til tross for dette utviklet kampen seg til å bli en svært jevn affære, og måtte avgjøres etter 6-3 og 3-6 fra favorittens perspektiv i kampens tiebreak. Kampen var tett hele veien til slutten, men det var Jarles motstander fra Stabekk som trakk det lengste strået og vant med 10-8.

I kvinnesingle møtte Mathea Henriksen Frederikke Trollssås fra Stabekk i den andre kvalifiseringsrunden. Etter å ha vunnet sin første kvalifiseringskamp klart med 6-3, 6-1 mot Sonja Takle, kjempet hun hardt i den andre runden, men tapte dessverre i tiebreak med 6-4, 4-6 og 6-10.

Carsten og Jarle spilte i far-sønn-double i doublekvalifiseringen for menn på fredag. Etter å ha vunnet sin første kamp måtte de dessverre gi tapt i to tiebreaks i den andre kampen.

Margareth Keref startet direkte i hovedfeltet og vant sin åpningskamp i tre sett mot kvalifiseringsspiller Alexandra Toneva 3-6, 7-5, 6-4. I kvartfinalen ventet en utfordrende kamp mot den spanske spilleren Nicoline Sartz-Lunde fra Holmenkollen TK, som var seedet som nummer én og hadde en mye høyere UTR. Men Margareth imponerte og dominerte kampen fra start til slutt med en 6-3, 6-4 seier. Forventningene var høye da hun gikk videre til semifinalen, men dessverre tapte hun klart 3-6, 1-6 mot 4.-seedede Nora Syrtveit fra Heming på søndag morgen.