Fremragende 2. plass ved Norges lagmesterskap u12

Etter U14-jentene presterte også Bran Sisojevics U12-spillere i lagserien.

MTK stilte i guttekonkurransen med et mixedlag med Lotta Rosskamp (11), Jovan Blagojeviv (11), Thomas Borna (11) og forsterkningen av våre sparringspartnere fra Sandefjord med Nojus Lapen (12) og Boris Tonev (10 ). Etter to helg i Oslo tennisarena og i tennishallen til Stabekk Tennisklubb gjennom seire over Eiksmark 2 , VBTK, Heming og Ullern kom de seg til semifinalen med god lagånd og spilleevne! Alle barna viste en flott utvikling i forrige vintersesong og fikk seire i singel og double.

I semifinalen møtte de endelig laget av Snarøya TK og sin tidligeren trener Ludwig Boos Eek. Men også her oberbeviste laget vårt kvaliteten på spillet og gjørte seieren med strake 3:1 mot Snarøya 1 perfekt.

Veldig motivert startet de sammen i finalen om NM-lagseieren. Motstanderlaget fra Nordstrand spilte double og førstesingel med sitt nye stjerneskudd Oleksandr Tyschenko (12), som ikke har tapt en kamp mot spillere på samme alder eller yngre i sitt første tennisår i Norge i år. De to andre 12 år gamle spillerne viste seg også å være sterkere i de avgjørende øyeblikkene til den enkelte. 

 

Til slutt fikk barna overrakt individuelle pokaler og klubben en lagpokal til utstillingsvinduene. Den gode stemningen i laget skal ikke overskygges av den tapte kampen i finalen. Som premie til laget dro de unge utøverne deretter gladelig til Oslo trampolinepark. “Neste år vinner vi!”, sier en stolt Bran og tenker allerede på utviklingen i fremtiden.

“Det var utrolig flott å se våre spillerne representere klubben på denne måten! Det er mye positiv som skjer og vi blir lagt merke til” sier en fornøyd Styreleder Carsten Rosskamp

 

Vi gratulerer hele laget og trener Bran med det flotte visemesterskapet 2022.

 

Author