Første kampdag for elitelaget i Moss 27. mai 2023

Kjære publikum,

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til serieåpningen på vår hjemmebane! Det er med stor glede vi tar imot dere alle for å heie på vårt fantastiske lag i kampen mot Heming som starter lørdag, 27.5.2023 kl 11 (oppdatert 25.5.2023). Vi setter pris på deres støtte og entusiasme, og vi håper at dere vil oppleve en spennende og underholdende tennisdag sammen med oss.

Lagets spillere, Niklas, Jonathan, Bjørn, Elyad og Daniel, er klare til å gi alt på banen og kjempe for seier. Deres lidenskap og innsatsvilje er inspirerende, og vi er sikre på at de vil levere en imponerende forestilling. La oss fylle tribunen med jubel og positiv energi, og gi laget vårt den ekstra motivasjonen de trenger for å vinne.

Vi vil minne dere om kampformatet for denne dagen. Først vil det bli spilt to spennende doublekamper, etterfulgt av fem intense singelkamper. Dere kan forvente dere nervepirrende dueller og utrolige prestasjoner på banen. Hver kamp vil være en sjanse for våre spillere til å vise frem sitt talent og sin dedikasjon.

Husk også at det er en velfortjent pause på maksimalt 30 minutter etter de to første doublekampene. Dette gir dere tid til å slappe av, lade opp og nyte den fantastiske atmosfæren på arenaen vår. Ta gjerne en tur rundt i området, snakk med andre tennisentusiaster og hygg dere med venner og familie.

Vi vil også understreke at dette året kun er preget av seriespill, og vi har ingen sluttspill. Derfor er det ekstra viktig for oss å starte sterkt og samle poeng tidlig i sesongen. Vi setter stor pris på deres støtte og oppmuntring, da dere er en viktig del av vår suksess.

Neste kamp vil finne sted allerede på mandag 29. mai, 2. pinsedag. Da møter vi Ullern hjemme, og det kan være en spennende kamp hvor Eivind Tandberg også kan være med på laget. Vi ser frem til å se dere på tribunen igjen og håper på en fantastisk opplevelse sammen.

Til slutt vil vi takke hver enkelt av dere for å komme til Moss Tennisklubb og støtte vårt lag. Vi håper at dere vil nyte kampene, heie høyt og skape en magisk atmosfære.

La oss sammen skape minnerike øyeblikk og feire vår kjærlighet til tennis!

Vi ses i Moss Tennisklubb!

Les mer om elite-lag av vår herre: mer informasjon

Med vennlig hilsen,
Moss Tennisklubb