Fantastiske aktiviteter rundt helgen!

Moss Tennisklubb er stolt av å gratulere Sovi Oktavian Kjølstad med seieren i Pinseturneringen for veteraner 2023 i Drøbak. Turneringen hadde 25 klasser og 42 påmeldinger. Sovi konkurrerte i dameklassen 40+ mot Margarethe Ulving fra Tønsberg TK. De var de eneste deltakerne i sin klasse. Sovi vant overlegent med 6-0 og 6-4. En imponerende prestasjon!

I tillegg til dette var det også en svært gledelig begivenhet med den andre treningssamlingen for konkurransespillere i region Østland Øst på Råde. 14 unge tennisspillere møttes igjen på fredag fra 18:00 til 20:00, under ledelse av hovedtrener Branislav Sisojevic. Kraftsenteret ser allerede frem til neste trening på kommende fredag. Hvis du er interessert, kan du melde deg på hos trener Branislav via e-post til bran@mosstennis.no.

Moss Tennisklubb er stolte av å se medlemmene våre delta og prestere på en så imponerende måte. Det er flott å se engasjementet og innsatsen i både turneringer og treningssamlinger. Vi ønsker Sovi lykke til videre i sesongen og oppfordrer andre medlemmer til å delta i kommende arrangementer og treninger. Sammen fortsetter vi å utvikle og styrke tennisfellesskapet i Moss!

 

Author