Fantastisk stemning på Tennis Youth Festival i Moss sist søndag

NTF, sammen med Moss TK og Region Østland Øst, inviterte til Tennisfestival for ungdommer søndag 16. april!

Alle ungdommer som er medlem i en av Østfold Østs aktive klubber, Moss TK, Halden TK, Sarpsborg TK, Fredrikstad TK, Soon TK, Drøbak TK, Nesodden TK, Kolbotn TK, Ski IL Tennis og Mysen TK, fra lle nivåer og i alderen 12-19 år fikk en hjertelig invitasjon til å melde seg på. Alle skal være der!

40 ungdommer fra de fleste klubbene var samlet punktlig kl 14 og hadde masse moro med tennis i ulike formater og morsomme tenniskonkurranser. Ungdommene ble delt inn i flere lag og alle viste lagånd.

Hele dagen var veldig uformelt og gøy for alle deltakere samt organiserende fra NTF. For en tilbakemelding vi fikk:  «Ungdommene koste seg på og utenfor banene. Are styrte showet på minitennisbanen og Ingrid, med hjelp av Selma, lagde syvkamp med mye moro i oppholdsrommet… Konge å avslutte dagen med pølsefest, drikke og snacks! Har fått mange hyggelige tilbakemeldinger ungdommer, foreldre, trenere og styremedlemmer om en flott og givende ettermiddag i Moss.»

Mange møtte nye og gamle venner fra tennisregionen.

Samtidig ble det arrangert et møte med informasjon om kraftsenterutforming i andre etasje i klubben der nesten 20 personer fra 8 forskjellige klubber deltok. Det var stort engasjement og gode diskusjoner.

Moss Tennisklubb vil takke NTF og allebarna for flott opplegg, inkludert vellykket forberedelse og gjennomføring, spesielt Christian Grind, Cezar Johansson, Ingrid Huus og Robert Andersson fra NTF/RØØ!

Til slutt har alle barna fått premier som kule solbriller, t-shirter med flere.

Alle dro fornøyd hjem kl 18.

Moss Tennisklubb gleder seg til neste tennisevent i klubben!

 

 

 

 

Author