Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

ØstfoldKarusellen

5. mai 2019 @ 11:00 - 15:00

HVA ER ØSTFOLDKARUSELLEN MINI og MIDI?
DET ER MORSOMME OG UFORMELLE BARNETURNERINGER FOR DE YNGSTE – FOR DE SOM HAR LITEN ELLER INGEN TURNERINGSERFARING!!

Turneringene skal stimulere til at flere begynner å spille turneringer, at vi får flere konkurransespillere og samtidig motiverer til mer trening og en god spillerutvikling i Region Østland Øst. Turneringene er beregnet på barn fra alle klubber rundt Oslofjorden. Turneringene arrangeres i Tennishallen i Moss i vinterhalvåret – arrangør i juni og august 2017 blir Soon TK.
Terminliste ØstfoldKarusell 2018
14. januar – 4. februar – 11. mars – 22. april – 27. mai (alle i Moss)
30.september – 28. oktober – 18. november – 2. desember (alle i Moss)
MINI-bane 6-10* år (*man kan spille i denne klassen helt til man fyller 11 år!)
Det vil bli spilt på fra 4 til 8 minibaner samtidig, og de første 20 (kan variere i Son) som melder seg på får være med. Miniklassen spilles alltid kl. 11-13 på søndager.
MINI-banen er en ca. 12 meter lang bane (dvs. at det spilles på tvers av en vanlig tennisbane og at doublelinjene fungerer som grunnlinje og singlelinjene som servelinje) Alle spillerne bes møte fram i god tid slik at vi kan begynne å spille til oppsatt tid. Det spilles korte kamper til 10 poeng der spillerne server annenhver gang. Taperen roper ”ledig bane” og blir stående på banen der de spiller videre mot første ledige spiller (taperen starter alltid neste kamp på det antall poeng han/hun vant i forrige kamp). Vinneren forlater banen og får en strek ved sitt navn på turneringslederens navneliste, og stiller seg deretter i kø for ledig bane.
Foreldrene kan bli trukket med som hjelpere/dommere ved behov. Vi avslutter turneringen med felles premieutdeling der alle får premie.

Merk: 8-10 år gamle spillere som spiller 10-årsturneringer på midibane på nasjonalt nivå, bør ikke spille i miniturneringen. De spillerne som behersker minibane godt og har litt trening på midibane, kan oppmuntres til å prøve seg på midibane på søndager.
MIDI-bane 8-12 år (*man kan spille i denne klassen helt til man fyller 13 år!)
Det vil bli spilt på opp til 6 midibaner samtidig, og de første 16 (kan variere i Son) som melder seg på får være med. Midiklassen spilles alltid kl. 13-15 på søndager.
MIDI-banen er ca. 18 meter lang og 5,5 meter bred (dvs. at grunnlinjen plasseres midt mellom grunnlinjen og servelinjen på en vanlig tennisbane som så deles på langs på midten).
Fra 2018 spilles det med litt bredere bane og to serveruter. Alle spillerne bes møte fram i god tid slik at vi kan begynne å spille til oppsatt tid. Det spilles korte kamper til 10 poeng der spillerne server to poeng hver – ett i hver serverute. Taperen roper ”ledig bane” og blir stående på banen der de spiller videre mot første ledige spiller (taperen starter alltid neste kamp på det antall poeng han/hun vant i forrige kamp). Vinneren forlater banen og får en strek ved sitt navn på turneringslederens navneliste, og stiller seg deretter i kø for ledig bane.
Foreldrene kan bli trukket med som hjelpere/dommere ved behov. Vi avslutter turneringen med felles premieutdeling der alle får premie.

Merk: 10-12 år gamle spillere som behersker midibane godt, oppfordres til å prøve seg i midibaneturneringer på nasjonalt nivå.
11-12 år gamle spillere som spiller regelmessig i nasjonale turneringer, bør ikke spille i disse turneringene (trenerne forventes å hjelpe til slik at de disse turneringene forblir en arena for litt øvede med begrenset turneringserfaring).
Påmelding: Påmelding til turneringene kan gjøres av klubber, trenere eller foreldre. Foreldre som er i tvil om barnas tennisferdigheter er for gode, bes ta kontakt med sin klubb/klubbtrener. Klubber/klubbtrenere/foreldre som har spørsmål, henvender seg til turneringsleder. Ved stor påmelding blir de som har meldt seg på først og spillere fra Østfoldklubber prioritert. Etteranmeldte tas imot så lenge det er plass.
Kiosk:
Åpen kiosk (i Moss har MTK-foreldrene ansvar for kiosken).

Premiering (alle får premie): Miniklassen: Bronsemedalje Midiklassen: Sølvmedalje Spillere som har vært med 5 ganger får en liten gullmedalje. Spillere som har vært med 10 ganger får en stor gullmedalje.
Med tennishilsen Moss Tennisklubb.

Detaljer

Dato:
5. mai 2019
Tid
11:00 - 15:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Moss Tennisklubb
E-post:
post@mosstennis.no
View Arrangør Website

Sted

Moss Tennisklubb
Jederveien 67
Moss, 1512 Norge
+ Google-kart

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.