En helg med full innsats for tennisanlegget: Dugnad vellykket gjennomført

Den forrige helgen, 20. og 21. april, var helt dedikert til forberedelse av tennisanlegget vårt for den kommende sommersesongen. Med samlet innsats og stor engasjement ble det jobbet hardt for å sikre at anlegget vårt er i best mulig stand for åpningen av sesongen.

Mer enn et dusin hjelpere var til stede på lørdag, etterfulgt av et halvt dusin på søndag. Under den erfarne organiseringen og ledelsen av trener Are og Ole-Henæs, ansvarlig for herrelagets elite, ble hver eneste hånd brukt for å håndtere de ulike oppgavene.

Det ble lagt spesiell vekt på kvaliteten på våre grus baner. Småstein, skitt og ugress ble nøye fjernet, baner ble preppet, linjer ble tegnet, og 14 sekker med grus ble lagt ut på bare bane 1, etterfulgt av flere runder med valsing for å sikre en optimal spillflate. I tillegg til banepreparering ble det også utført arbeid rundt klubbhuset: vinduer ble vasket, gulvet vasket i hele klubbhuset og på innebanene,  ryddet opp, og mye mer.

Det ble ikke bare jobbet hardt, men det ble også sørget for mat og drikke. Brus, vafler og pølser var belønningen for de flittige hendene som bidro til å få anlegget vårt til å skinne igjen.

En spesiell takk rettes til de mange hjelperne som støttet oss begge dagene. På lørdag var dette Bengt, Jan Hugo, Julia, Stig, Ole H, Knut Olav med Iver, Bjørn Ole med Ole og Vetle, Kenneth A., Gøril, Carsten og Halvard. På søndag var Sovi, Rune, Jan Hugo, Anja, Kovin, Lyder, Mazvydas og Ole H på plass. Også trener Are og Slava var aktive begge dagene.

Moss Tennisklubb er nå godt rustet for en snarlig start på den nye sesongen. I de kommende dagene og ukene vil fokuset være på å vanne, valse og vi håper for konstant vårlignende vær. Da vil ingenting stå i veien for sesongåpningen. En hjertelig takk til alle hjelpere for deres innsats og støtte!