Elite-Tennis og Co

Moss Tennisklubb er stolte av å presentere de ulike lagene som vil representere klubben i ulike serier og divisjoner i utendørssesongen 2024. Vi har satt sammen sterke lag som vil konkurrere i dame- og herreklassene, samt veteranseriene for damer.

På det høyeste nivået av tennis representerer vårt førstelag i herreklassen klubben i Eliteserien. Disse talentfulle og erfarne spillerne er klare til å vise sitt beste spill og konkurrere mot andre sterke lag fra regionen.

Vårt damelag vil delta i den andre divisjonen og vil også representere klubben med stolthet. Disse dyktige kvinnene og jentene har trent hardt for å være godt forberedt og vil gi alt for å oppnå suksess i sine kamper.

I tillegg deltar våre veteranlag, damer, i Lagserien for veteraner. Dette lag vil konkurrere i gruppene i regionen Viken-Oslo, og våre erfarne spillere er klare til å vise sin erfaring og tekniske ferdigheter på banen.

Vi er stolte over å ha så mange dyktige spillere og lag som representerer Moss Tennisklubb i ulike serier og divisjoner. Vi er sikre på at våre spillere vil gi alt, vise fair play og styrke klubbens rykte gjennom deres dedikasjon og talent.

Moss Tennisklubb ønsker alle lagene lykke til i sesongen og oppfordrer medlemmene og tennissamfunnet til å støtte og heie på våre lag i deres kamper. La oss skape en flott atmosfære og vise vårt fellesskap og stolthet over Moss Tennisklubb.

Author