Daniel vant TennisNor Cup 2019

TennisNor Cup er en årlig invitasjonsturnering for klubbens konkurransegruppe og ble arrangert første gang i 2010.  I år ble også flere spillere, som tidligere har vært med i konkurransegruppen samt klubbens mest aktive sparringspartnere invitert.  Dessverre ble det likevel bare 7 spillere som stilte til start i dag: Gabriele Zymanciute, Daniel Izadifar, Mina Pedersen, Eivind Foss, Ole Aas Skålnes, Stian Koch og Francis Barbero.  Francis tok sitt første napp i vandrepokalen i fjor, men klarte ikke å forsvare tittelen da han tapte det avgjørende supertiebreaket med 10-8 for Mina.  I den andre semifinalen reddet Daniel en matchball før han slo Gabriele med 11-9, også det i avgjørende tiebreak.  Både Mina og Gabriele leverte sterke semifinaler, og spesielt Gabriele overrasket nok både Daniel og publikum med sitt gode spill.  I finalen hevet nok Daniel seg noen hakk fra semifinalen og holdt Mina ute av kampen med solid spill etter en god åpning.  Consolation-turneringen ble vunnet av Stian Koch som vant over Eivind Foss i finalen.

Alle resultater fra TennisNor Cup 2019 finner du HER

Startfeltet i TennisNor Cup 2019: Daniel Izadifar, Francis Barbero, Gabriele Zymanciute, Stian Koch, Mina Pedersen, Ole Aas Skålnes og Eivind Foss