Bronse til Jarle Rosskamp og Filippa Størmer-Nilsen

Bronse til Jarle Rosskamp og Filippa Størmer-Nilsen

Jarle Rosskamp og Filippa Størmer-Nilsen oppnådde en flott prestasjon i går i U16-mixeddouble. De kjempet seg helt til semifinalen og var blant de fire beste tennisparene i turneringen. Etter en fantastisk kamp og mange flotte ballvekslinger måtte de imidlertid gi tapt i semifinalen med 3-6 og 2-6 mot Mats Hannestad og Helena Ekeland-Wulf. Tidligere hadde de imponerende seire i åttendedelsfinalen med 6-1 og 6-1 mot William Heggløv og Leoni Golliasch, og i kvartfinalen med 7-6 og 7-6 mot sine motstandere. Denne suksessen er spesielt bemerkelsesverdig for den 15 år gamle spilleren fra Moss TK, Jarle Rosskamp, og hans partner Filippa Størmer-Nilsen fra Heming. Vi vil gjerne gratulere dem med dette fantastiske resultatet!

I tillegg ble det spilt single- og doublekamper i dag. Imidlertid førte langvarig regn til lengre pauser mellom kampene. Etter en lang ventetid kunne kampene fortsette mot slutten av ettermiddagen. I kvartfinalen for jentene U16 møttes Margaret Keref (Moss TK) og hennes treningspartner de siste fire månedene, Mathea Henricksen. Til slutt vant Margaret i en høytstående kamp med 6-4 og 6-2, og kvalifiserte seg dermed til semifinalen i singelkonkurransen. Vi ønsker Margaret lykke til i semifinalen mot Sara Rydholt! Margaret går inn i kampen som nummer fem i seedingen og favoritt mot motstanderen som er seedet som nummer åtte.

I tillegg deltok Luna Vukov, som spiller for Moss TK, mot forsvarende mester i jenter U16 singel i Norgesmesterskapet i Bergen i mars 2023. Etter å ha tapt første sett kjempet hun seg tilbake til en jevn stilling på 4-4 i det andre settet før regnpausen. Etter en lang pause og spill på tørkede baner måtte Luna til slutt gi seg med 5-7. Vi krysser fingrene for Luna i semifinalen i double! Lykke til!

Alle reultater: Norges Tennisforbund – Clarksons NM i tennis 2023 – Turneringer (tournamentsoftware.com)

 

Author