Aktiv julehygge da Moss TK JuleCup 2019 ble spilt i dag

3. dag jul hvert år spilles julens hyggeligste turnering, og spillende turneringsleder Per Stålnacke rapporterer om hyggelig stemning, underholdende tennis og stor innsatsvilje. Ubeskjedent nok tok Per sammen med Sven Skaug førsteplassen i hovedturneringen, mens Marianne Sælen/Helge Bjerke reddet æren med seier i trøsten. De øvrige må nøye seg med hyggen og forsøke seg igjen søndag 27. desember 2020 da det blir jubileumsturnering!
På bildet: Troy Fjærli Krüger /Sophie Toyer og Sven Skau/Per Stålnacke.
Alle resultater finne du HER.

26.1|2.2019: Moss TK JuleCup 2019 – se trekning, spilletider og informasjon!
De 16 påmeldte spillere danner 8 par, og turneringen starter kl. 10 og beregnes ferdig senest kl. 15.
Kampene spilles på tid med 50 minutter effektiv spilletid (LagTennis-regler).
Alle par får minimum to kamper.
Per Stålnacke er spillende turneringsleder.
God turnering!

25.12: Bli med på Moss TK JuleCup 2019 – siste påmeldingsfrist 26.12. kl. 12:00!  Det er plass til flere, og vi utvider påmeldingsfristen til 26.12 kl. 12.  Trekning og spilleliste vil være klar kl. 15:00 samme dag.  Disse 16 er foreløpig påmeldt til den tradisjonsrike JuleCupen der det spilles double med tildelt partner: Sven Skaug, Vidar H. Halvorsen, Sophie Toyer, Harald Wibye, Aga Jakubowska-Marziaz, Troy Aleksander Fjærli Krüger, Morten Ek, Sofia S. Heian, Helge Bjerke, Hege Upsaker Valen, Bengt Pedersen, Marianne Sælen, Martin Steen Torgersen, Andrea Bilden, Per Stålnacke, Marie Grønlien.

12.12.2019: Fredag 27. desember spilles årets utgave av den tradisjonsrike JuleCupen.
Som vanlig spilles det double med tildelt partner – det vil si at doublelagene blir satt opp med tanke på få så jevne par som mulig.

Kampene spilles i tidsrommet kl. 10:00 – 19:00 (avhengig av påmelding) og deltagerne må være forberedt på å spille flere kamper etter hverandre.

Startavgiften er kr. 100 pr. spiller og betales før første kamp.
Tapere i første kamp går automatisk til B-sluttspill, og alle er dermed garantert minst to kamper. Det blir premier til finalistene i begge klasser.

Påmelding innen 21.12 på liste på klubbhuset – eller pr. e-post til Ole.Henaes@innovationnorway.no
Trekning og spilleliste er tilgjengelig senest fra 25.12 kl. 12:00 på klubbhuset og på hjemmesiden www.mosstennis.no

Åpen kiosk med gratis gløgg og pepperkaker til deltagerne.

Det spilles med gule baller (gass) og turneringen er åpen for alle medlemmer og brukere av hallen. Elever i Tennisskolen må være vant med å spille med gul ball for å kunne melde seg på. Tennisskoleelever kan ta kontakt med Tobias hvis de har lyst til å være med, men er usikre på om de bør melde deg på allerede i år.

Turneringsledelse 2019: TBA

Mvh

Styret

Author