Utebanene er nå stengt for vinteren

Utesesongen er over for i år og begge utebanene er nå stengt.  Tore og Bengt – og alle andre – må nå nøye seg med innspill mens vi venter på en ny tennissommer.

25.09.2017: Kort tid til vinterstenging – Tore og Bengt spiller fortsatt.  Det nærmer seg vinterstenging, men medlemmer som vil benytte sjansen til å spille på grus har noen dager igjen der de kan få frisk luft og spille på en utmerket bane 1 (bane 2 er stengt).
Inne går det også slag i slag både på banene og i klubbhuset.

23.09.2017: Bane 2 vinterstenges – klubbhuset oppgraderes. Vi bygger opp grunnlinjene på begge baner så lenge været tillater det, men vil forsøke å holde bane 1 åpen noen dager til.

Som de fleste sikkert har fått med seg skjer det mye på anlegget vårt både ute og inne. Klubbhuset er i ferd med å få en skikkelig oppdatering – og i dag males taket i oppholdsrommet innendørs.

Utendørs er det også ryddet opp en god del etter at Glenn Johnsen – «inspirert av strøkne utebaner» – har satt igang «prosjekt opprydding» rundt klubbhus og hall.  Glenn utfordrer flere til å kombinere tennis og trim på vårt uteanlegg, det er bare å sette i gang!

 

 

Author