BABOLAT DEMO TOUR i Moss

Kjære tennisspiller,

vi vil gjerne invitere dere til en spesiell begivenhet som finner sted den 8. juni 2023, torsdag, i Moss Tennisklubb. I samarbeid med Babolat Produkter ønsker vi å presentere dere en eksklusiv produktgjennomgang og gi dere muligheten til å prøvespille med en unik rabatt på 20% til 50%.

I tidsrommet 17:00 til 20:00 (etter avtale) vil det være mulighet for å teste ulike racketer. Vi oppfordrer dere til å melde dere på rackettestingen ved å sende en e-post til bran@mosstennis.no.

Vi har satt opp et plakat som inneholder ytterligere informasjon om arrangementet. Denne vil være tilgjengelig på anlegget for deres referanse og her. Vi anbefaler at dere tar en titt på plakaten for detaljer angående tidspunkt, rabattnivåer og andre relevante opplysninger.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen til en spennende og eksklusiv opplevelse sammen med Babolat Produkter den 8. juni 2023, fra kl. 17:00 til 20:00. Ta med venner og tennisentusiaster for å delta på denne fantastiske begivenheten.

Vennligst ikke nøl med å kontakte oss hvis dere har spørsmål eller trenger ytterligere informasjon. Vi ser frem til deres deltakelse!

Mvh

Moss Tennisklubb

Author