Fantastiske resultater under lagkampene de siste dagene! Elite serie 2024

 

Fantastiske resultater under lagkampene de siste dagene!

Forrige helg spilte herrene i Elite-serien. Det var utrolig spennende da kampen for å unngå nedrykk sto på spill, spesielt siden Jonathan Berling og Bjørn Valdivieso var fraværende.

Etter en seier mot Nordstrand forrige uke med 5-2, kom de dessverre inn i den avgjørende helgen med fire tapte kamper (inkludert tre med 0-7 poeng). Dobbeltkampdag var planlagt. På lørdag tapte de mot Paradis TK fra Bergen, tilsynelatende klart med 1-6. Men blant de tapte kampene var det tre tresettskamper, hvor de klarte å vinne bare én av dem.

Lagkaptein Ole Jørgen Henæs oppsummerte også før siste kampdag at laget totalt hadde måttet spille 10 kamper over tre sett i denne sesongen, og kun vant én kamp som gikk over tre sett. Han appellerte til slutt før siste kampdag om å mobilisere alle mentale og spillmessige krefter for å oppnå det ønskede fornyede eliteserie-plassen.

På den siste kampdagen stilte Niklas, Eivind, Elyad og Daniel opp mot Blomenholm og Sandvika TK. De første vant umiddelbart sin førstedobbel i tre sett foran motstandernes tilskuere. Etter 1-1 etter doublene vant Mosse-spillerne også de tre første singlene, slik at seieren med 4 poeng allerede var sikret i mellomtiden. Etter et tap i den fjerde singelen entret Ole Jørgen Henæs banen i den femte singelen og vant i tre sett i tråd med sitt forsett! Med det endelige resultatet 5-2 var det klart at herrene i Elite-serien fra Moss TK hadde sikret plassen sin. Vi gratulerer!

Alle resultater fra Eliteserie herre 2023: her

Den kvinnelige laget til Moss Tennisklubb er midt i sesongen og har allerede oppnådd imponerende resultater. De har vunnet mot Mysen og Hønefoss, begge med 6-0. Til tross for disse seirene, har de satt seg det ambisiøse målet om å rykke opp til andre divisjon i tredje divisjon. Og også kampen mot Soon endte med en klar seier for vårt kvinnelag fra Moss, med de talentfulle spillerne Andrea Bilden, Emma Melkic, Sovi Kjølstad og Birgitte Huitfeldt. De vant overlegent med 6-0.

De neste tre lagkampene vil avgjøre plasseringen på tabellen. For øyeblikket ligger de bak Drammen, men foran Fredrikstad, som også har oppnådd tre seire og befinner seg på andreplass. Våre kvinnelige spillere sikter mot førsteplassen og en opprykk. Vi heier på dem, så vel som på våre to veteranlag, og håper på vellykkede kamper. Resultater finner du:

Først og fremst ønsker vi mye suksess til veteranherrene i Moss Tennisklubb, som spiller i dag, 13. juni 2023. Lykke til!

Author