Stor suksess for Moss Tennisklubb på Selvsag Cup U12 lagturneringen 2023 på forskjellige anlegg i Oslo

Stor suksess for Moss Tennisklubb på Selvsag Cup U12 lagturneringen 2023 på forskjellige anlegg i Oslo

 

Lotta, Jovan, Iver, Ole og William fra Moss Tennisklubb imponerte på Selvsag Cup, og alle kom til kvartfinalen med lagene sine.

 

Lotta fra Moss spilte sammen med to andre jenter fra Stavanger i jentekonkurransen. Hun vant alle sine single- og double-kamper som lagleder på posisjon 1. Etter en klar 3-0-seier mot Bygdø i åttendedelsfinalen, møtte laget de tre favorittene fra Ullern; Sommerfeld, Erikssen og Stenmark. Ullern-laget viste seg å være uslåelige og endte opp med å vinne hele turneringen. Vi gratulerer Lotta med en flott prestasjon og takker Stavanger for støtten!

 

Jovan, Iver, Ole og William kom seg videre til sekstendelsfinalen uten kamp, men møtte en hard kamp mot Nordstrand. Etter flere spennende kamper og flere tiebreaks klarte lagleder Jovan kun å ta seg til kvartfinalen med sitt nye lag. Der møtte de spillerne fra Bygdø og tapte 3-0. Vi gratulerer Jovan, Iver, Ole og William med å ha nådd kvartfinalen.

 

I tillegg til de første dagene på grusbanen, tålte alle spillerne store værutfordringer. Enkelte kamper ble avbrutt flere ganger på grunn av mye vind, kontinuerlig regn og kraftig snøfall med enkeltsifrede temperaturer allerede fra klokken 9 om morgenen. Moss Tennisklubb er derfor desto mer fornøyd med at to lag stilte med nye spillere og viste fremragende tennis under tøffe forhold. Tusen takk også på trener Bran og Gabriele som stod ved guttelaget hele tiden.

 

 

Author