Eirik vinner alltid C-klassen!

Mange MTK-spillere satte preg på helgens nasjonale A- og C-turnering i Tennishallen der det ble spilt 25 kamper denne helgen.
Finalen i herrenes A-klassen ble vunnet av Torstein Jystad fra Kolbotn som vant kontrollert med 6/3, 6/0 over Kristoffer Stålbrand fra Furuset.  Torstein har trent med konkurransegruppen gjennom vinteren og blir MTK-spiller fra 1. mai.  Vi ser fram til ha ham på divisjonslaget til sommeren.
I C-finalen ble det et rent MTK-oppgjør der Eirik W. Jensen igjen ble sterkest til slutt.  Eirik er fremdeles meget løpssterk og selv om David Goldsmith åpnet sterkt og tok 1. sett med 6/3, gikk han etterhvert tom for krefter og måtte gi seg på 1/4 i 2. sett.  Da hadde David spilt i totalt 4, 5 timer etter at han på formiddagen vant semifinalen i en tre timers maratonkamp mot Stein Trangsrud fra Lillestrøm med 6/3, 6/7 (7), 7/6 (5) etter å ha vist seg som en virkelig «vinnerskalle».
Bare to damer meldte seg på, men de fikk spille både i herrenes A-klasse og i en ren damefinale.  En av damene var gledelig nok Gabriele Zymanciute som var tilbake i turneringsspill etter en lang periode med skadeproblemer.  En matchrusten Gabriele fikk en fin gjennomkjøring med totalt tre kamper.  Selv om det ble tap i damefinalen for Julia Braathen fra Ullern, ble dette en veldig bra tennishelg for Gabriele.
Øvrige MTK-spillere som stilte til start var: Bengt Pedersen, Tom Jetteng, Martin Steen Torgersen, Anders Tveten, Erik Menkin Lysfjord, Thien Tran, Francis Berbero, Ole Jørgen Henæs og Sasha Bausovac.
Alle resultater finner du HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top