Vellykket ROGY-turnering i Moss

I helgen arrangerte MTK med trener Tobias Nilsson i spissen for arrangørstaben turnering for 61 unge tennisspillere fordelt på 26 lag fra Østfold, Akershus og Oslo.  ROGY står for Rød, Oransje, Grønn og Yellow.  Denne gangen ble det spilt med grønn ball, og fra MTK stilte følgende spillere: Andrea Bilden, Sofia Sannem Heian, Adrian Knudsen, Laura H.Stuedal, Sondre Pålsrud Aune, Tormod Pålsrud Aune og Gerhard Thorkildsen.  I tillegg til å spille spennende tenniskamper, var det også OFF COURT CHALLENGE der det gjaldt å tippe antall baller i en kurv som sto ute i kafeteriaen.  Og så fikk deltagerne selvsagt tilbud om pølse i vaffel – eller bare pølse eller bare vaffel…
Moss Avis var også til stede og det førte til flott omtale med fine bilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top