Tre seire og en 2. plass til MTK i A,B,C-turnering på hjemmebane

Ole Tinius Lepsøe ble for sterk for Jacob Krefting i dagens A-finale (bilde).  Ett break i første sett var nok til at settet endte med 6/3, og deretter hadde Ole Tinius kontroll.  Turneringen ble avsluttet med finale i Bonusklassen B/C der Martin Torgersen slo Eirik W. Jensen med 10/8 i avgjørende matchtiebreak.  Dermed ble det klasseseire til MTK-spillerne i B, C og altså Bonus B/C- i tillegg til 2. plass til Jacob i A-klassen.  De frammøtte – som godt kunne vært flere – fikk se både spennende og underholdende kamper. Vi takker både publikum og deltagere for denne gangen og ønsker alle velkommen tilbake.  Alle resultater finner du HER

Bjørn Brem, Martin Torgersen, Yannick Van Den Nieuwendijk og Francis Barbero klare til kamp.  Francis slo Bjørn i B-finalen og Martin tok seieren i Bonus B/C.

21.10.2018: Finaledag på Ramberg. Jacob spiller A-finale kl. 13:00Jacob Krefting slo Henrik Melbye med 6/4, 6/4 og er klar for semifinale kl. 13:00 mot Ole Tinius Lepsøe som vant sin semifinale med 6/3, 6/2 mot Herman Aure.  B-finalen ble en rask affære da Bjørn Brem måtte gi seg med vondt i armen tidlig i første sett.  Dermed sikret Francis Barbero MTKs andre klasseseier.

Tom Jetteng måtte se seg slått av Eirik W. Jensen i C-finalen.

Søndag 21.november er det finaledag i MTKs A/B/C-turnering.  Men første vinner er allerede klar.  Det ble som i forrige C-turnering på hjemmebane Eirik W. Jensen som denne gangen slo en annen Tom Jetteng – også fra Moss – med 6/3, 6/3 i finalen (se bilde).  Søndagen starter med semifinaler i A-klassen der Jacob Krefting er MTKs håp.  I B-klassen (spilles c. 11:30) er vi framme i finale der MTK er representert med Francis Barbero.  I tillegg er det flere MTK-spiller med i søndagens Bonusturnering for spillere fra både B- og C-klassen.  Herrefinalen, der vi selvsagt håper å få se Jacob, spilles ca. kl. 13:30 (nøyaktig tid er avhengig av lengden på semifinalene og spillernes hviletid).  

17.10.2018: A-,B-,C-turnering 19.-21.oktober.  Moss TK arrangerer turnering med A-,B- og C-klasse kommende helg.  Det blir spilt to kamper fredag kveld (kl. 18), og på lørdag og søndag spilles det fra kl. 10.  I C-klassen er MTK representert med Eirik W. Jensen og Tom Jetteng, i B-klassen av Francis Barbero, Obsa Adem, Erik M. Lysfjord og Martin Torgersen og i A-klassen av Jacob Krefting og Francis som like godt stiller i to klasser.  På søndag blir det for øvrig Bonus-turnering for de som taper tidlig.  Vel møtt i Tennishallen.  Bildet av Francis er fra forrige A-, B-, C-turnering som gikk ute i september.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top