Siste Lek med Ball før påske søndag 25. mars

Husk Lek med Ball i Tennishallen på søndager kl. 11-12.  Påskepause søndag 1. april (IKKE APRILSNARR!!), deretter trening hver søndag fram til 10. juni.

Lek med Ball fungerer som Drop-In uten påmelding eller binding, og er for barn under 7 år i følge med en foresatt.

Det er alltid en trener/leder til stede som leder aktiviteten og setter opp en «løype» bestående av øvelser som gir forskjellige motoriske utfordringer.
Hvert barn skal ha med seg en foresatt som følger og hjelper barnet gjennom timen. De som ønsker det kan også spille tennis med barna sine.

Man trenger ikke være medlem av Moss TK eller ha planer om å bli tennisspiller for å være med. Det kreves er at både barn og foresatte skifter til rene innesko ved ankomst til hallen.

Pris pr. trening er kr. 50 som betales til vår trener/leder enten kontant eller via bankterminal (helst litt før treningsstart).

Vi anbefaler for øvrig at man kjøper et klippekort (10 klipp til kr. 400).
Ta kontakt med hovedtrener Ole Reier hvis du har spørsmål angående LEK MED BALL.

22.12.2017. Lek med Ball tar nå julepause! Neste LEK med Ball blir lørdag 6. januar eller søndag 7. januar – avhengig av hvordan de som har vært innom Lek med Ball det siste året mener er best (det vil bli gjennomført en spørreundersøkelse i romjulen).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *