Lek med Ball lørdager kl. 13-14

Merk at treningstiden i år vil være kl. 13-14.  Alle barn under 7 år i følge med en foresatt er velkommen.  Aktiviteten fungerer som Drop-In og det er ingen påmelding eller binding.  Det blir Lek med Ball fra lørdag 9. september til og med lørdag 16. desember – bortsett fra lørdag 11. november da det er turnering i hallen.
MTK vil ha en trener/leder til stede som lager en løype bestående av øvelser som gir forskjellige motoriske utfordringer. Hvert barn må ha med seg en foresatt som følger og hjelper barnet gjennom øvelsene. Det kreves er at både barn og foresatte skifter til rene innesko ved ankomst til hallen. De som ønsker det kan også spille tennis med barna sine. Man trenger ikke være medlem av Moss TK eller ha planer om å bli tennisspiller for å være med. Pris pr. trening er kr. 50 som betales til vår trener/leder enten kontant eller via bankterminal (helst litt før kl. 13:00).
Vi anbefaler for øvrig at man kjøper et klippekort (10 klipp til kr. 400).
Ta kontakt med hovedtrener Ole Reier hvis du har spørsmål angående LEK MED BALL.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *