2.plass i single til Ine og 1. plass i double til Fredrik

Ine Pedersen tapte 3/6, 1/6 for toppseedete Karoline Rohde-Moe (ranket nr. 7 i Norge) i finalen i Fredrikstad Grand Prix i dag – men den 14-årige MTK-spilleren rakk å vise fram både spilleferdigheter og fighteregenskaper som imponerte et tallrikt publikum.  Det gav en velfortjent 2. plass til Ine etter en sterk comeback-turnering.

Selv om Karoline vant fortjent, måtte hun jobbe for seieren mot en offensi Ine som åpnet meget friskt og repektløst og som til tider viste fram meget skarpt angrepsspill.  Imidlertid ble forsvarsspillet til rutinerte Karoline for godt og feilprosenten til Ine etterhvert litt for høy i den vanskelige vinden.
I double tok Fredrik øyan Moe og Rana Roop Bhullar (Nordstrand) nok en seier da de slo Eirik Grøner og Remy Johansen fra Stabekk i en underholdende og spennende 3. setts kamp med 1/6, 6/4, 10-7.  Alle resultater og spilleliste for søndag finner du HER
Fredrikstad Tennisklubb med trener Jonathan Dalnoki i spissen sørget for et flott arrangement som forhåpentligvis kan gjentas neste år til samme tid.

08.07.2017: Ine Pedersen til GP-finale i Fredrikstad:  Storesøster Minas finaleplass i GP Larkollen sist helg har tydeligvis inspirert lillesøster Ine.  I en velspilt, spennende og fysisk krevende kamp med utallige lange og tøffe dueller, vant Ine med 3/6, 6/4, 7/6 over Elinor Storkaas fra Holmen TK.  Elinor hadde 3-0 ledelse i 2. sett da Ine hevet spillet og overtok initiativet.  Etter etter tre og en halv time og tre matchballer ble hun til slutt belønnet med finaleplass etter 8-6 i tiebreaket.  Finalemotstander kl. 13 på centercourten på ærverdige St. Croix idrettsplass blir sist ukes vinner av GP-turneringen i Larkollen/Moss – Caroline Rohde-Moe.  Fredrikstad Blad vil for øvrig TV-sende finalene direkte.
MTK har/hadde med flere spillere i turneringen: Daniel og Jonathan Berling og Gabriele Zymanciute måtte starte i kvalifiseringen, og bare Gabriele klarte å slå seg fram til hovedturneringen.  I tillegg spilte Jonathan Dalnoki og Fredrik Weberg i hovedturneringen.  I skrivende stund spilles det semifinale i double mellom Fredrik øyan Moe/Rana Roop Bhullar og Fredrik Weberg/Jonathan Dalnoki – og dermed blir det minst en MTK-spiller i doublefinalen som også spilles i morgen.

Alle resultater og spilleliste for søndag finner du HER

Author